Støttemarkering i Lyngdal kommune lørdag 5. mars

Lørdag 5. mars kl. 12 arrangerer vi en støttemarkering for fred i Ukraina.   Arrangementet ledes av oss i Support to the people of Ukraine i samarbeid med lokale krefter.  Både ordfører og kirkene i Lyngdal støtter opp.

Velkommen også du.  La oss vise solidaritet til det hardt rammede befolkning i Ukraina, la oss stå skulder ved skulder til våre naboer i øst og våre medmennesker.

STøttemarkering 3

Om du ikke har flagg, så lag gjerne et.  Flagget er blått øverst som himmelen og gul nede som Ukrainas frodige kornåkre.  Eller lag en plakat som du kan vise fram med støtte til det ukrainske folk.  Ansiktsmaling med ukrainas farger er også et fin måte å markere.

ua

Bønnesamling 

Etter appellene og arrangementene i Rådhusparken blir det avholdt en kirkesamling i Frikirken.  Kanskje noen av dere har behov for kirken ?

Da er det veldig flott at kirken åpner sine dører. Selve samlingen i starten tar ikke for lang tid, og det blir god tid til å be i kirken i etterkant.

Kirken lager også en liten bønnevandring for barn i sidegangen, og har litt kaffi i gangen for dem som ønsker en liten snakk i etterkant. Kirken gir også en mulighet for å gi en gave/VIPPS i gangen etterpå. Kanskje til nødhjelp til barn i Ukraina?

ukraina infoplakat2

 

 

Comments powered by CComment