Hjelp oss å hjelpe

crying child ua

Enkeltgave

 

I dag kan du gi barn mulighet til å gå på skolen, selv om skolen er bombet.  Undervisningen foregår da ved hjelp av dataskjerm.  Men dette er dessverre ikke tilgjengelig for alle, og vi kjøper datautstyr til barna.

Gjennom disse 6 år vi har jobbet for å hjelpe Ukraina, er behovet dessverre enormt økende på grunn av all ødeleggelsene fra naboen.  Vi får også melding om at barna setter pris på om vi kjøper sjokolade, klær og mat med lang holdbarhet.  Vi har i samarbeid med flere sendt månedlig last til Ukraina og vi vil fortsette dette arbeidet.  Men behovet er økende og vi håper på din hjelp.

Bedriftsgave

 

Vil dere skape engasjement og stolthet i bedriften?
Ønsker dere å bidra solidaritets- og hjelpearbeidet til Ukrainske kommuner?

S2pU samarbeider med den ukrainske ambassade og flere norske kommuner for å vise solidaritet og hjelp. Mange opplever det verdifullt å investere i i hjelp og på et senere tidspunkt i gjenoppbyggingen av et fritt, selvstendig og demokratisk Ukraina. 

Bruk gjerne Vipps-nummer til å donere. Søk opp Support to the people of Ukraine på navn eller nummer 815114 og send et valgfritt beløp.

Vil du støtte vårt arbeid for skolebarna i Ukraina? Bruk nummer 815114 og sendt et valgfritt beløp.  Eller bruk vår bankkonto  2801.61.74930.

Både privatpersoner og bedrifter har rett til skattefradrag på beløp mellom 500 og 25 000 kroner per år.  Les mer om skattefradrag for veldedige gaver.

VI MELDER INN GAVENE DINE TIL SKATTEDIREKTORATET FOR DEG

Har du donert 500 kroner eller mer til s2pU i løpet av et kalenderår, melder vi automatisk inn gavene dine til Skattedirektoratet. Det gjør vi fordi vi mener at det er i din beste interesse å få skattefradrag.

For at vi skal kunne rapportere inn gavene dine, må du registrere fødselsnummeret eller organisasjonsnummeret ditt hos oss.

Det kan du ved å sende oss en epost med fødselsnummeret eller organisasjonsnummeret innen 15.01.2024. Da kommer også gavebeløpet ferdig utfylt på skattemeldingen din.

FEIL GAVEBELØP PÅ SKATTEMELDINGEN?

Da mangler vi kanskje fødselsnummeret ditt. Ta kontakt med oss på epost.

Comments powered by CComment